Давайте знайомитися

24.11.2021 16:02
1637763111015.jpg

Привіт! Я – Ювелірний завод «Діар».

З'явився 9 квітня 2009 року. Тоді я був зовсім маленьким і, роблячи свої перші боязкі кроки в ювелірній справі, виготовляв лише 20 моделей пірсингу в ніс. Але його розкуповували з неймовірною швидкістю та вдячністю за якість! Тоді і стало зрозуміло, що я займаюсь своєю справою, а якість – те, що найцінніше для покупця!

Як відомо, попит народжує пропозицію.

З кожним днем я ріс і розвивався, почався процес виготовлення ювелірних прикрас, що завжди користуються великим попитом: каблучки, сережки, підвіски... Модні та гарні прикраси розширили мій асортимент. З того часу і до цього дня невпинно дбаю про те, щоб дівчата, чоловіки та жінки різного віку змогли обрати відповідні прикраси мого виробництва!

Варто відзначити, що всі свої прикраси я став покривати родієм (платинова група, яка майже в 10 разів дорожча за золото) і вони стали виглядати просто чудово! Все частіше стали звучати такі коментарі на мою адресу: "Якість виробів – як із білого золота!"

За ці роки зі мною відбувалося багато цікавого! Я 10 разів брав участь у ювелірних виставках у Києві, Львові та Одесі. Прекрасні міста, нові знайомства та вірні друзі. Чекаю з нетерпінням із усіма нових зустрічей! ⠀

І ось мені вже 12 років. Ким я став і чого досяг:

  • виготовляю ювелірні прикраси зі срібла 925 проби та золота 585 проби
  • асортимент моїх виробів налічує понад 830 моделей каблучок, 560 моделей сережок, 378 моделей підвісок і більше 50 моделей пірсингу (пам'ятаємо про перші 20 моделей пірсингу)))
  • для любительок натурального каміння я виготовив колекцію з дорогоцінним камінням такими як топази, гранати, хризоліти, цитрини, аметисти та димчасті кварці
  • обзавівся потужною командою професіоналів. Моя команда – моя сім'я. Ціную кожного з вас!
  • успішний запуск інтернет-магазину. Навіть не очікував такої популярності нашої бонусної програми.
  • Користуючись можливістю, нагадаю, що всі вироби, які представлені на сайті та в соцмережах, Ви можете замовити і в золоті. Я із задоволенням виготовлю будь-яку свою модель для вас протягом 2-3 тижнів.