УМОВИ КОНФІДЕНЦІЙНОСТІ

Шановні користувачі інтернет-ресурсу!

Приватне Пiдприємство «ПКП «Дiар» з повагою відноситься до конфіденційної інформації та відповідно до Закону України «Про захист персональних даних» https://zakon3.rada.gov.ua/laws/show/2297-17 гарантує захист персональних даних будь-якої особи, що стала відвідувачем цього ресурсу та надала у будь який спосіб персональні дані до ПП «ПКП «Дiар».
У розділах, наведених нижче, ми проінформуємо Вас про нашу Політику Конфіденційності, а саме як ПП «ПКП «Дiар» обробляє Ваші персональні (особисті) дані, коли Ви використовуєте наші послуги.

Свобода вибору.

ПП «ПКП «Дiар» зобов'язаний завжди тримати Вас у курсі своїх спеціальних пропозицій та акцій, які можуть Вас зацікавити. Однак, якщо Ви не хочете отримувати комерційні повідомлення від нас, Ви можете легко вказати це в будь-який час за допомогою одного з багатьох каналів зв'язку (електронна пошта, на сторінці «Особистий кабінет», і ми в найкоротші терміни зробимо зміни відповідно до Вашого рішення.

Якщо Ваша особиста інформація змінилася (наприклад, поштовий індекс, поштова адреса, адреса електронної пошти, контактний номер телефону), будь ласка, поновіть Ваші особисті дані на сторінці «Особистий кабінет».


Збір та використання персональних даних

Якщо Ви хочете скористатися нашими послугами, Вам буде запропоновано ввести персональні дані, при наявності Вашої згоди, такі як ім'я та прізвище, адреса, логін, адреса електронної пошти, номер телефону, номер мобільного телефону. Ми можемо звернутися до Вас з проханням про надання інших даних, які нам можуть бути потрібні для надання послуг на основі чинного законодавства України.

Персональні дані – відомості чи сукупність відомостей про фізичну особу, яка ідентифікована або може бути конкретно ідентифікована.

Персональні дані можуть бути отримані через різні канали: за телефоном через обслуговування клієнтів, в письмовому вигляді через форму замовлення, а також в електронних формах на інтернет-ресурсі або через SMS.

Персональні дані, які Ви надаєте, обробляються і зберігаються у Базі персональних даних (БПД) «Абоненти» ПП «ПКП «Дiар» (власник БПД – ПП «ПКП «Дiар», контактний телефон: 0504796697)

Персональні дані використовуються в цілях забезпечення реалізації правовідносин відповідно замовлених Вами послуг в компанії ПП «ПКП «Дiар», податкових відносин, відносин у сфері бухгалтерського обліку відповідно до Закону України «Про захист персональних даних», Цивільного кодексу України, Податкового кодексу України, Статуту ПП «ПКП «Дiар».


Спеціальні зауваження з приводу дітей

Особи віком до 18 років не мають права використовувати будь-які послуги на нашому сайті.

ПП «ПКП «Дiар» радить усім батькам та опікунам пояснити своїм дітям, що особисті дані потрібно розміщувати в Інтернеті з відповідальністю. ПП «ПКП «Дiар» ніколи навмисно не буде збирати інформацію від неповнолітніх, не буде використовувати її, а також розголошувати третій стороні без Вашого дозволу.


Взаємодія Інтернет-ресурсу ПП «ПКП «Дiар»

Наш сайт може містити посилання на ресурси, які не керуються ПП «ПКП «Дiар». Такі гіперпосилання наведені виключно для інформаційних цілей. При використанні таких Інтернет-ресурсів, ми рекомендуємо Вам уважно прочитати їх політику конфіденційності.


Таємниця телекомуникаційної активності

Телефонні дзвінки, які Ви здійснюєте в наш контакт-центр за номером 0504796697 можуть бути записані з метою поліпшення якості послуг, що надаються ПП «ПКП «Дiар», і в якості доказу у разі виникнення спору в рамках виконання умов договорів.


Зміни

Наша політика конфіденційності може піддаватися періодичним змінам. Ми не будемо обмежувати Ваші права, згадані в цій Політиці конфіденційності без ясно вираженої згоди. Будь-які зміни в Політику конфіденційності будуть опубліковані на цій інтернет-сторінці, а в разі внесення істотних змін ми зробимо більш помітне повідомлення (включаючи відправку повідомлення про зміни в Політиці конфіденційності по електронній пошті, sms – для окремих служб). Тому, ми рекомендуємо звертатися до цієї політики конфіденційності регулярно.