Mast have або "ювелірна база"

05.11.2021 12:13

mast have 2-dear.jpgУ понеділок треба швиденько зібратися на роботу, а ти ще й проспала? Важлива подія вже близько, а ти так і не встигла добре підготуватися? Немає настрою креативити над образом, а потрібно виглядати чудово? Саме в такі страшні для будь-якої дівчини ситуації її рятує "ювелірна база".

Сережки:

  • База всіх баз – пусети (гвоздики). Вони можуть бути просто срібними крапельками або з невеликим каменем (не обов'язково саме білого кольору, а, наприклад, твого улюбленного або кольору твоїх очей. ⠀

  • Геометрія та мінімалізм. Це невеликі сережки-підвіски із комфортною англійською застібкою. Можна безкам'янку, а можна й розсип невеликих фіанітів. Головне - щоб це виглядало не помітно і елегантно.

  • Сережки-кільця теж ідеальні складові бази. Вони можуть бути без оформлення або з дрібними вставками, різних діаметрів, головне, щоб ти в них почувала себе комфортно.

    Каблучки:

  • Як пусети, тільки на руці – незмінна каблучка з одним центральним каменем.

  • Тонкі і широкі "доріжки" з розсипом дрібного каміння – ще один відмінний варіант, який добре виглядатиме як самостійно, так і разом з вищезазначеним варіантом.

  • І звичайно, обручки без каміння! Серце, корона, квітка, знак нескінченності – ніколи не виходять із моди, під усі можливі варіанти.

    Підвіски та ланцюжки.

  • Якщо говорити про незмінне, то ланцюжок з акуратним плетінням стане базою для будь-якої підвіски. а за бажанням її можна носити і просто так.

  • І звичайно не забуваємо про кольє на волосінні з одним каменем. Ця прикраса чудово впишеться як у повсякденний образ із водолазкою, так і у вечірній з будь-якою сукнею.

    І окремо – безперечна класика на всі часи – прикраси з перлами! Вони ідеально виглядатимуть і на вушках, і на шиї, і на руці.

    Основне завдання цих прикрас – комбінуватися один з одним завжди, скрізь та без винятків! Це дійсно допоможе тобі у створенні стильних образів, адже ця база ніколи не застаріє і легко підлаштовуватиметься під нові тенденції моди.

    Якщо вибирати щось постійне, то тільки найкраще, щоб саме тебе згадували при словах «жіночність» та «бездоганний смак»