На що звернути увагу при виборі срібних сережок?

07.04.2021 14:42

list_dear.jpgСрібло сьогодні є одним з найпопулярніших дорогоцінних металів на ювелірному ринку. Різноманітність ювелірних прикрас з нього просто приголомшує! Наша компанія також завжди готова запропонувати Вам широкий асортимент нових цікавих моделей сережок, кожна з яких виконана в своєму стилі, сучасному дизайні, різноманітних формах і з використанням фіанітів високої якості різних огранювань. Все це приваблює все більше покупців до вітрин з виробами 925 проби.

Так на що ж звернути особливу увагу, щоби нові сережки принесли щонайбільше задоволення від покупки?

Коли гортаєш каталог з красивими прикрасами, то здається, що немає нічого простішого, ніж купити собі сережки. Але коли справа доходить до вибору тих "єдиних", то тут і починаються труднощі вибору;)

Ми підкажемо декілька головних моментів, які потрібно не упустити і, обдумавши які, Ви безумовно зробите легкий і правильний вибір!

  • Зверніть увагу на пробу. Адже це показник якості матеріалу з якого зроблені сережки. Кожен виріб ОБОВ'ЯЗКОВО повинен мати пробу! У сережках її, як правило, ставлять на швензі або застібці, в залежності від моделі. Крім того, ця інформація повинна бути вказана на бирці заводу-виробника обраного Вами виробу.
  • Всі сережки ювелірного заводу "Діар" виготовлені зі срібла 925 проби, що підтверджено клеймом Державної Пробірної Палати України.

  • Коли питання з пробою вирішено, пора переходити до найскладнішого і найзахоплюючого процесу купівлі - вибору моделі:
  • - продивіться весь асортимент, щоб потім не мучитися в сумнівах, що Ви могли пропустити якусь особливо цікаву модель.

    - подумайте, якому типу застібки Ви б віддали перевагу. Це важливо для того, щоб носити обновочку Вам було найбільш комфортно.

    - якщо сережки, які Ви хочете, з замком іншого типу, то варто подумати, чи готові Ви відмовитися від них тільки через це, або заради саме цієї моделі можна буде знайти компроміс зі своїми вушками :)

    - вирішіть, чи хочете Ви, щоб Ваші сережки сяяли розсипом фіанітів, або ж вся увага була на одному великому камені, що іскриться в оточенні срібла, а може бути, Ви віддаєте перевагу моделі, в яких нічого не відволікає увагу від благородного металу. Звузити коло пошуку допоможе наш фільтр за кількістю каменів у виробах.

  • І останнє, вибір самої моделі. Дуже легко буде визначитися, якщо Ви по черзі заглянете в категорії сережок на нашому сайті (Доріжки, Великі, Геометричні ...). Саме в тому розділі, де Ви захочете затриматися, і варто пошукати свою "ідеальну" пару.
  • У нашому каталозі в розділі сережок Ви легко підберете собі найкращі сережки, обравши потрібний розділ і налаштувавши фільтри за кольором каменів, кількості каменів у виробах і, звичайно, з легкістю зможете налаштувати цікавий для Вас ціновий діапазон.

    Насолоджуйтесь процесом вибору, а наші менеджери максимально швидко допоможуть з оформленням замовлення і купівлею товару!