Опитування в місті Харків

16.06.2021 19:47

kharkiv1_dear.jpgВесна - чудова пора, пора пробудження, пора кохання і, звичайно ж, змін! Ми - компанія Діар, що працює на ринку вже 12 років, завжди прагнемо йти в ногу з часом, розуміємо, що в настільки динамічний час постійно потрібно щось змінювати, оновлювати, вдосконалювати.

Цього разу ми вирушили до Харкова, щоб провести опитування, розраховуючи отримати максимальну кількість інформації безпосередньо від людей, для яких ми створюємо свої прикраси. Для цього заходу ми заздалегідь приготували подарунки для всіх, хто знайде час відповісти на всі наші запитання.

Потрапивши у велике місто, в потік людей, машин, торгівельних центрів, ми були впевнені, що без проблем проведемо запланований захід. Всі були натхненні, але частину подарунків довелося повезти додому ((⠀

Ми були дуже здивовані тим, що люди так недовірливо поставилися до нашої пропозиції та багато хто навіть не зупинявся, щоб дізнатися, що ми пропонуємо.

Можливо, вони думали, що це оманливий маневр типу «ОТРИМАТИ ПОДАРУНОК, але сплатити за УПАКОВКУ», часто задаючи питання: «Точно купувати нічого не потрібно?»

⠀ Люди які все ж таки вирішили зупиниться й пройти опитування були раді, що ми дійсно дарували срібні прикраси просто за їх відповіді!

Ми вдячні всім, хто взяв участь в нашому опитуванні! Адже кожна ваша думка має відгук в нашій роботі.

А ви б хотіли, щоб у вашому місті відбулося таке опитування? Тоді повідомте нам. Телефонуйте за номером в шапці сайту, або замовте зворотний дзвінок. Ми обов'язково зв'яжемося з вами, адже нам дійсно важлива думка наших покупців!